Cursus inhoud

Leerdoelen

Praktische informatie

Aanmelden

Cursus Ansur Protocol Implementatie

Steeds meer van onze klanten zien de meerwaarde van Ansur voor het geprotocolleerd uitvoeren van alle test en inspectie werkzaamheden. De mogelijkheid om meting van meerdere testers van Fluke Biomedical en Metron in één protocol geautomatiseerd uit te laten voeren biedt hen een groot voordeel.
Om het maximale potentieel uit de inzet van Ansur te halen kunnen protocollen worden aangepast en mogelijk geheel nieuwe protocollen geschreven worden. Ondanks de eenvoudige wijze van programmeren -door middel van drag&drop- blijkt het aanpassen en schrijven van protocollen vele vragen op te roepen. Deze vragen richten zich op de juiste opbouw van protocollen, de complexere toepassing van teststappen etc. Ook het opslaan van meetresultaten en de koppeling met andere applicaties zijn niet altijd direct duidelijk.
De cursus Ansur Protocol Implementatie is gericht op het verschaffen van inzicht in de opbouw van Ansur met de nadruk op het aanpassen en schrijven van protocollen. De opbouw van de cursus volgt deze doelstelling: na een introductie van de basisgedachte achter Ansur, wordt het programmeren uitgelegd en geoefend. Tijdens de oefening vertalen de cursisten een aantal schriftelijke inspectie protocollen naar Ansur.