Verslag 3e Ansurdag

Verslag 2e Ansurdag

Een fotoimpressie

De presentaties

De derde Ansur Gebruikersdag

woensdag 4 november 2015

Op woensdag 4 november vond de 3e editie van de Ansur Gebruikersdag plaats. Het was wederom een waardevolle dag waarbij weer veel kennis is uitgewisseld op gebied van Ansur. Het programma was opgebouwd uit een aantal relevante onderwerpen op gebied van Ansur. Deze editie vond plaats in het Hotel Van der Valk te Houten.

De tweede Ansurdag Namens AdQuipment opende Nils Beek het programma met een update over de nieuwe Ansur Executive versie 3.0 en de nieuwe mogelijkheden hierbij. Ook enkele algemene tips & tricks over bijvoorbeeld service events zijn de revue gepasseerd. Daarna was het Teun Kruithof die een presentatie verzorgde over de concrete mogelijkheden om Ansur te koppelen met een onderhoudsbeheersysteem. De verschillende bestandsformaten met daarbij de voor- en nadelen zijn benoemd. Dit deel van het programma was een mooie introductie naar de presentatie van Ultimo Software Solutions. Arjan Vlijm en Mark Boersma hebben een presentatie verzorgd over de mogelijkheden om Ansur te koppelen met Ultimo 10. Ook enkele mogelijke mooie nieuwe ontwikkelingen hierbij zijn toegelicht. Na de lunch stond een presentatie op het programma van Leo Groenendaal en Cees den Hoedt van het Erasmus MC over trendanalyse van meetresultaten. Het Erasmus MC heeft een zeer interessant stuk software ontwikkeld om resultaatbestanden van Ansur in te lezen en hierop een analyse los te laten. Indien er deelnemers zijn die interesse hebben om ook eens een analyse los te laten op meetresultaten of hierover van gedachten willen wisselen dan heeft Leo Groenendaal hier graag contact over.

Als leuk intermezzo vertelde Nils Beek hierna een leuk verhaal over testautomatisering in het verleden en het heden. Een aantal leuke oude werkwijzen kwamen aan bod. Dit was een leuke opmars naar het laatste deel van het programma. In dit laatste deel zijn er een aantal interessante stellingen met elkaar besproken. Dit om elkaar eens aan het denken te zetten over testautomatisering in de toekomst. Al met al was het wederom een mooie dag. AdQuipment medical bedankt alle deelnemers voor hun aanwezigheid. Graag tot ziens op een mogelijke volgende editie!